Cooking Class ensina Lime and Avocato Tart, yum!

A receita é vegan e gluten free. Uma ótima pedida para quem opta por uma alimentação mais saudável!

IMG_1499

IMG_1519

Na última sexta-feira, 11 de setembro de 2014, os alunos da Come Together se reuniram para aprender a fazer uma Spring recipe. Uma receita de primavera, leve, natural e fresquinha.

Rolou até uma musiquinha!

IMG_1585

Esta receita não precisa de forno e é muito fácil de fazer. Would you like to try it?

Check out the recipe:

IMG_1500

Ingredients

2 big ripe avocados

2 lemon or lime

100g dates (dried)

100g apricots (dried)

100g fresh grated coconut

100g nuts – cashew, macadamia, Brazilian chestnut (castanha do Pará) or any other

Honey to your taste

Preparation

Grind the nuts and chop the fruits very fine. If you use a blender instead, it might be necessary to add little bit of water, just to make it possible to crush evenly.

Mix all dry ingredients together, the fruit, nuts and the coconut.

Add some honey, one or two tablespoons.

Add some lime or lemon zest, 01 or 02, depending how you prefer!

Press evenly the mixture into a bowl making a crust then, put in the freezer.

Blend the avocados and the lime or lemon juice (1 or 2 to your taste) and some honey.

Pour the avocado mix evenly on top of the crust, zest lime to decorate and keep it in the freezer for 2 hours to set. If you don’t want it frozen keep the cake in the refrigerator.

Enjoy it!

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Saiba como seus dados em comentários são processados.